Ludisor

Vremea

Chestionar

Cum vedeti acest site?

Vizitatori

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi7
mod_vvisit_counterIeri93
mod_vvisit_counterSaptamana aceasta162
mod_vvisit_counterLuna aceasta1154
mod_vvisit_counterTotal97809
Proiectul "MICUL LUDISOREAN INVATA IUBIREA LUI HRISTOS"
PDF Imprimare Email

In perioada 25 februarie - 25 martie 2012, cativa copii din Parohia Ludisor au participat impreuna cu Preotul paroh Dobrin Marius, la concursul de miniproiecte de educatie social-filantropica, organizat cu binecuvintarea Patriarhului Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane.

In fiecare sambata din aceasta perioada, in cadrul serilor de cateheza din cadrul proiectului, copii: F?tu Nicoleta, Trimbitas Mihail, Trimbitas Claudiu, Plesa Flavius si Moga Nicolae, au realizat felicitari cu ocazia zilelor de 1 si 8 martie si pentru Sfintele Pasti.
Aceste felicitari au fost expuse in biserica in fiecare duminica, unde s-a putut vedea activitatea creativa a copiilor, iar apoi dupa Sfanta Liturghie credinciosii au putut achizitiona aceste felicitari.
Din banii stransi de pe felicitari s-a format un fond din care s-au cumparat alimente si icoane pentru cativa bolnavi din parohie. Acestia au fost: Sirbu Gheorghe, in varsta de 93 ani, Bucur Maria, in varsta de 83 de ani si Epure Rodica, in varsta de 41 de ani.
Crestinii, cit si bolnavii au fost foarte entuziasmati de acest proiect si s-a hotarat ca acest proiect sa continue si in viitor.